Localizare: hotelul este situat la 300 m de plaja Almiros Beach si la 52 km distanta de Aeroportul International Heraklion. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, 5 piscine, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, restaurante si baruri in apropiere, cafenea, serviciu de concierge, parcare. Activitati incluse: teren de tenis si echipament, darts, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, divertisment de seara, spectacol live. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie, spalatorie si calcatorie, spa si wellness, sauna, masaj, inchirieri biciclete, facilitati sporturi nautice, teren de tenis, tururi cu bicicleta, biliard, umbrele de plaja, sezlonguri.
Hotel Website: https://www.miramarecrete.gr/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion SBZ-HER Day 3 2023 Sibiu - Heraklion; ; ; ; ; Avion HER-SBZ Day 3 2023 Heraklion - Sibiu; Package commission; SPO 6

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Budapesta catre Miramare Resort and Spa, Creta, Grecia