Skipass inclus!
Breitenbach - Vacanţe în inima Tirolului!

Breitenbach este înconjurat de frumosul peisaj cu dealuri line ale văii Inn-ului, vârfurile înalte ale văii Alpbach şi impresionanta panoramă a Alpilor Kitzbühel. Aici se păstrează obiceiurile şi tradiţiile locale cu mare grijă, ceea ce a atras distincţie de "Comunitate Europeană" acestei localităţi. Restaurante şi baruri tradiţionale îşi răsfaţă oaspeţii cu delicatese tiroleze, în timp ce traseele pentru drumeţii şi excursii vă invită să exploraţi natura înzăpezită. În plus vă stau la dispoziţie două rute pentru schi fond - una din ele chiar cu "sigiliu de calitate" şi domeniile schiabile din Alpbachtal, Wiedersberger Horn, Reith şi Kramsach - foarte aproape.

Après-Ski în Alpbachtal începe la unul din refugiile primitoare de pe pârtie, aici puteţi lua în linişte o masă copioasă - apoi atmosfera devine mai animată. Fanii Après-Ski-ului nu pot pierde ocazia de a vizita "Gondlalm": intregul mobilier constă din gondole - dacă este prea mult pentru dumneavoastră vă stau la dispoziţie numeroase restaurante, o plimbare la lumina torţelor sau săniuş în nocturnă. În plus: excursii ghidate, plimbări cu sania trasă de cai şi ice-stock (asemănător curling). Pe doritorii de senzaţii tari îi aşteaptă un spectacular zbor în tandem, la 1000 m altitudine, cu privelişti uluitoare a Wildschönau. Zboruri zilnice sunt posibile, la cerere. Rollercoaster-ul Alpbachtaler Lauser- Sauser este o altă atracţie care nu trebuie ratată: la cota 1035, la 134 m înălţime şi cu o mulţime de jump şi rostogoliri, impresionanta călătorie asigură distracţie pentru toate vârstele. Nu uitaţi însă să zâmbiţi - la sosire vă aşteaptă Fotopoint!

Prin asocierea domeniilor schiabile Wildschönau şi Alpachtal şi noua cabină vă stau la dispoziţie în total 113 km de pârtii cu noul skipass"Ski Juwel". Aceasta vă permite accesul la domeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg precum şi Kramsach, Reither Kogel şi Wiedersberger Horn prin 47 instalaţii pe cablu între 690 şi 2025 m altitudine! Diferite coborâri cu toate gradele de dificultate asigură distracţia pe plăci pentru toţi schiorii, de la începători până la cei cu multă experienţă. Copii vor găsi oferta pe măsura la Bobo's Kinderclub! Pentru familii şi cei cu un stil liniştit recomandăm în special Schatzberg sau Reither Kogel, pentru cei ambiţioşi mai degrabă coborârile de pe versantele de nord ale Markbachjoch şi Lanerköpfl - vor adora şi diversele zone de zăpadă adâncă şi de freeride de aici cu 17 km de rute marcate. Şi la diversele pârtii din Niederau ajungeţi comod cu ski-bus-ul gratuit. Pe pasionaţii de Snowboard îi aşteaptă cu porţile deschise Snowpark-ul de la Wiedersberger Horn, Fun-Park-ul de la Schatzberg precum şi Race 'n' Boarder Arena la Niederau. O atracţie din sezonul 2016/2017: măsuraţi-vă viteza pe noua pârtie de concurs Eva-Maria Brem din Reither Kogel! În plus vă stau la dispoziţie şi 25 de "hot-zones", unde puteţi accesa gratuit internet Wi-Fi. Cu extinderea skipass-ului la Super Ski Card (vezi regiunea de schi), puteţi profita şi de mai mult de experienţa dvs. la schi: cu acest card acces nelimitat în 22 de domenii schiabile din Tirol şi Salzburg, cu 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu! Ce schior nu visează să fie printre primii care lasă urme pe pârtia proaspăt bătută? "First Line Skiing" în Ski Juwel permite tuturor celor care se trezesc devreme această experienţă deosebită. Apoi sunt aşteptaţi cu un mic dejun consistent la una din cabanele tradiţionale şi astfel este garantat startul perfect în ziua de schi!

Breitenbach şi zona înconjurătoare vă aşteaptă cu o ofertă foarte variată pentru schi fond. În Breitenbach propriu zis vă stă la dispoziţie pârtia de schi fond Schönauer Loipe , cu 14 km de pârtii şi panorame minunate. Pârtia, desemnată cu sigla Gütesiegel Tirol duce în circuit până la Mariastein respectiv Angerberg, în stil clasic şi skating. În întreaga vale Alpbachtal sunt pregătiţi în jur de 70 km de pârtii de schi fond.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Gasthof-Pension Kaiserblick, Alpbachtal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate