Constance Moofushi Maldives

Male Maldive
South Ari Atoll / South Ari Atoll


Informatii despre hotel

Complexul de vile de lux este situat in zona atolului South Ari, la aproximativ 100 km de aeroportul international din Male. Transfer catre complexul hotelier se realizeaza cu hidroavionul.

Descrierea camerei

ReceptieRestaurant bufet principal MantaRestaurant a la carte Alizée langa plaja cu specialitati la gratar2 baruriPiscinaMagazin de suveniruriPosibilitate de conectare la Internet

Descrierea hotelului

BVST (vila pe plaja): Aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, filtru de cafea, terasa, uscator de par, baie/toaleta.WVST (vila cu apa): vezi BVST, deasupra apei, acces direct la mare.WVSTN (senior water vila): vezi WVST, mai spatios.

Divertisment

O multime de excursii - croaziera la apus, snorkeling, excursii pe insula locuita, pescuit de seara.

Descrierea plajei

Plaje cu nisip albSezlonguri si umbrele gratuite

Oferta sportiva

Gratuit: Echipament de snorkeling, 1 excursie cu barca dhoni (aproximativ 1,5 ore), fitness, sporturi acvatice nemotorizate, 1 scufundare introductiva in piscina (reservare obligatorie la Bluetribe Diving Centre), volei, barci cu vasle, caiace - ca parte a All InclusiveContra cost: pescuit, snorkeling, scufundari, yoga.

All Inclusive

Mic dejun, pranz si cina tip bufet1× posibilitate de cina intr-un restaurant a la carte (cu un sejur de minim 7 nopti)Bauturi alcoolice de marca, bauturi nealcoolice (10:00 a.m. - 01:00 a.m.)Bauturi in minibar (vin, bere, bauturi racoritoare - minibarul se completeaza o data pe zi)Ceai de dupa-amiaza (16.30-17.30)Bauturile consumate in afara orelor stabilite si in timpul excursiilor sunt contra cost, sucurile proaspete si alcoolul de marca nu fac parte din programul all inclusiveSfarsitul programului all inclusive in ziua plecarii este la ora 11:00

Categoria oficiala

5 stele

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Constance Moofushi Maldives, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate