~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare; - Demipensiune (mic dejun si cina); - Cina festiva cu bauturi alcoolice si racoritoare; - DJ in data de 31.12.2021; - Brunch in data de 01.01.2022; - Internet Wi-Fi; - Parcare gratuita (in limita locurilor disponibile); - Acces gratuit la bucataria pensiunii, barbeque, ceaun, zona de joaca pentru copii in interior si exterior, masa ping-pong, foosball, table, remi, badminton, hamace / porti de fotbal (sezonier), mobilier de gradina. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare;
- Demipensiune (mic dejun si cina);
- Cina festiva cu bauturi alcoolice si racoritoare;
- DJ in data de 31.12.2021;
- Brunch in data de 01.01.2022;
- Internet Wi-Fi;
- Parcare gratuita (in limita locurilor disponibile);
- Acces gratuit la bucataria pensiunii, barbeque, ceaun, zona de joaca pentru copii in interior si exterior, masa ping-pong, foosball, table, remi, badminton, hamace / porti de fotbal (sezonier), mobilier de gradina.


Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Complex Medieval Unglerus - Oferta Revelion, Medias, Romania