Complexul Turistic Gura Diham este situat la 4 km de statiunea Busteni si partia de schi Kalinderu.

Facilitati complex: 34 camere matrimoniale, restaurant, terasa, foisor cu facilitati de gratar si posibilitatea de a organiza foc de tabara, sala de conferinta.

Facilitati camere: TV, frigider , baie proprie cu dus, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: - Cazare 4 sau 5 nopti (in functie de oferta aleasa); - Bonuri valorice pentru servicii masa - a la carte - 500 lei/adult/sejur 4 nopti sau 630 lei/adult/sejur 5 nopti; - Cocktail de primire pentru adulti in data de 29.12; - "Pomana porcului" in data de 30.12; - Masa festiva de Revelion in data de 31.12; - Carnaval in data de 1.01.2022. Informatii suplimentare: - pentru copii sunt incluse pomana porcului, masa festiva de Revelion si Carnavalul; pentru alte servicii de masa pot consuma din bonurile valorice ale parintilor; - taxa de salvamont NU este inclusa. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- Cazare 4 nopti;
- Bonuri valorice pentru servicii masa - a la carte - 500 lei/adult/sejur;
- Cocktail de primire pentru adulti in data de 29.12;
- "Pomana porcului" in data de 30.12;
- Masa festiva de Revelion in data de 31.12;
- Carnaval in data de 1.01.2022.

Informatii suplimentare:
- pentru copii sunt incluse pomana porcului, masa festiva de Revelion si Carnavalul; pentru alte servicii de masa pot consuma din bonurile valorice ale parintilor;
- taxa de salvamont NU este inclusa.

Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Complex turistic Gura Diham - Oferta Revelion, Busteni, Romania