Complexul este situat in zona central-nordica a statiunii Mamaia, la 50 m de plaja.
Facilitati hotel: 280 camere duble standard (din care 32 de camere duble family - comunicante) in cele doua corpuri Mercur si Minerva, 12 apartamente si 6 garsoniere in Vila 30, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, terenuri de sport (tenis, baschet, volei), tenis de masa, loc de joaca pentru copii exterior, clubul Strumfii cu animatori si activitati pentru copii, sala de conferinte, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).
Facilitati camere: baie proprie cu dus, TV, AC, minibar, Wi-Fi. Toate camerele duble standard au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), acces la locurile de joaca pentru copii. Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste in sistem bufet (07.30–10.00) si include bauturi non-alcoolice (sucuri acidulate/neacidulate draft din gama Pepsi, cafea, ceai, apa de masa/carbogazoasa. - turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare (in prima zi, incepand cu ora 18.00) pe toata durata sejurului. - acces contra cost (15 lei/zi/persoana) la piscinele complexului cu umbrele si sezlonguri (in limita locurilor disponibile). - accesul la terenurile de sport (volei/tenis/fotbal) este contra cost (50 lei/ora) si se achita la receptie, fara asigurare echipamente. - hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le ofera turistilor. - produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in interiorul restaurantului pe parcursul desfasurarii mesei. - nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina sau plaja. - nu este permis accesul in complex cu animale de companie.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), acces la locurile de joaca pentru copii.

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste in sistem bufet (07.30–10.00) si include bauturi non-alcoolice (sucuri acidulate/neacidulate draft din gama Pepsi, cafea, ceai, apa de masa/carbogazoasa.
- turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare (in prima zi, incepand cu ora 18.00) pe toata durata sejurului.
- acces contra cost (15 lei/zi/persoana) la piscinele complexului cu umbrele si sezlonguri (in limita locurilor disponibile).
- accesul la terenurile de sport (volei/tenis/fotbal) este contra cost (50 lei/ora) si se achita la receptie, fara asigurare echipamente.
- hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le ofera turistilor.
- produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in interiorul restaurantului pe parcursul desfasurarii mesei.
- nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina sau plaja.
- nu este permis accesul in complex cu animale de companie.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Complex Mediteranean - Oferta Standard - Mic dejun, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate