Complexul este situat in zona central-nordica a statiunii Mamaia, la 50 m de plaja.
Facilitati hotel: 280 camere duble standard (din care 32 de camere duble family - comunicante) in cele doua corpuri Mercur si Minerva, 12 apartamente si 6 garsoniere in Vila 30, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, terenuri de sport (tenis, baschet, volei), tenis de masa, loc de joaca pentru copii exterior, clubul Strumfii cu animatori si activitati pentru copii, sala de conferinte, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).
Facilitati camere: baie proprie cu dus, TV, AC, minibar, Wi-Fi. Toate camerele duble standard au balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - acces gratuit la piscinele complexului, cu umbrele si sezlonguri in limita locurilor disponibile; - acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii; - acces gratuit la terenurile de sport (volei /tenis) cu asigurarea echipamentului in limita disponibilului; - Wi-Fi gratuit. Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste in regim bufet intre orele 08.00-10:00. - bauturi non-alcoolice incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai si apa plata si carbogazoasa. - alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscina, in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri. - parcarea este gratuita (in limita locurilor disponibile) numai pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. - produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- acces gratuit la piscinele complexului, cu umbrele si sezlonguri in limita locurilor disponibile;
- acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii;
- acces gratuit la terenurile de sport (volei /tenis) cu asigurarea echipamentului in limita disponibilului;
- Wi-Fi gratuit.

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste in regim bufet intre orele 08.00-10:00.
- bauturi non-alcoolice incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai si apa plata si carbogazoasa.
- alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscina, in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri.
- parcarea este gratuita (in limita locurilor disponibile) numai pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30.
- produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Complex Mediteranean - Inscrieri Timpurii 31.03.2021 - Mic dejun, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate