Hotelul Smart se afla pe str. Theodor Aman nr. 16 este la 1,5 km de centrul orasului Sinaia, la 3 km de gara, in drum spre cota 1400.

Facilitati hotel: 17 de camere single, duble sau triple si cele 2 apartamente, insumand 55 locuri de cazare.
(2 camere king size bed; 9 triple si 7 camere duble twin), restaurant (100 locuri), bar, terasa, gradina de vara cu trei foisoare si cascade populate cu pastrav, gratar si barbeque, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte (50 locuri, dotata cu calculator, internet wireless, fax, copiator, scanner, flipchart, panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), sala fitness, sauna, masaj, posibilitate activitati outdoor (paintball, inchirieri ATV, inchirieri masini de teren, tir cu pusca, tir cu arcul, tiroliana), jocuri, sah, table, darts, carti, masa de ping pong, remy la cerere, cursuri de ski si inchirieri echipament, parcare protejata cu camere video.

Facilitati camere: balcon, baie, uscator de par, minibar, seif, internet wireless, televizor, telefon. accesul in camera se face pe baza de cartela magnetica.

~
Servicii incluse: - Cazare cu mic dejun, pranz si cina; - Sauna 50 minute (arome: mentol, pin, lavanda); - Welcome gift in camera (sampanie, cozonac panetone si lumanare festiva); - Cina festiva de Revelion cu meniu fine dining; tort aniversar, sampanie, foc de artificii; - Muzica de petrecere si cover-uri live; - La fiecare cina un cocktail/ long drink/persoana la alegere; - Tombola de Revelion (Un weekend la Hotel Smart***). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Smart - Oferta Revelion - Pensiune Completa, Sinaia, Romania