Hotelul President este situat pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii, la 5 minute de zona centrala a statiunii.

Facilitati hotel: 104 camere (din care 81 de camere cu balcon si 6 apartamente), restaurant cu terasa acoperita (200 locuri), Taverna Boierului (60 locuri), 4 sali de conferinta, pista de mini-golf, sala de sport, balta de pescuit naturala, 3 piscine (1 interioara si 2 exterioare), centru de sanatate, 2 terenuri de tenis de zgura si 2 terenuri de fotbal pe iarba sintetica, loc de joaca pentru copii, acces la centrul de distractii Aqua President.

Facilitati camere: mocheta, AC, TV, telefon, minibar, baie proprie cu dus, Wi-Fi. O parte din camere au si balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu pensiune completa in sistem bufet suedez; - acces gratuit la piscina interioara / exterioara cu apa termala, saune, jacuzzi; - parcare interioara/exterioara (in limita locurilor disponibile); - 1 zi gratuita/sejur la Aqua Park President. Nota: - in cazul in care nu se va intruni numarul minim de persoane, mesele principale se vor servi in sistem fisa cont; - nu se percepe taxa de statiune; - camerele standard sunt situate in aripa veche a hotelului si sunt camere renovate; - camerele superioare sunt situate in aripa noua. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu pensiune completa in sistem bufet suedez;
- acces gratuit la piscina interioara / exterioara cu apa termala, saune, jacuzzi;
- parcare interioara/exterioara (in limita locurilor disponibile);
- 1 zi gratuita/sejur la Aqua Park President.

Nota:
- in cazul in care nu se va intruni numarul minim de persoane, mesele principale se vor servi in sistem fisa cont;
- nu se percepe taxa de statiune;
- camerele standard sunt situate in aripa veche a hotelului si sunt camere renovate;
- camerele superioare sunt situate in aripa noua.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel President - Oferta Standard - Pensiune completa - 5 nopti, Baile Felix, Romania