Hotelul Majestic Olimp este situat in zona centrala a statiunii, la 150 m de plaja.

Facilitati hotel: 219 spatii de cazare, dispuse pe 13 etaje, receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, seif la receptie, lift, camera de bagaje, ziare, piscina exterioara adulti, piscina incalzita pentru copii, sezlonguri, umbrele, hamac si balansoar langa piscina (in limita locurilor disponibile), sala de conferinta, fax/copiator, loc de joaca pentru copii interior si exterior, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, rummy, carti de jos, tenis de masa), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi doar in lobby-bar si receptie.

Facilitati camere: AC, TV, minibar, pardoseala cu gresie, baie cu cadita de dus, prosoape, cosmetice personalizate la baie. Camerele nu au balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina - bufet suedez - FARA bauturi alcoolice); - primire cu oua rosii si cozonac la intoarcerea de la slujba de Inviere; - in ziua de Paste se va servi mancare traditionala specifica sarbatorilor pascale (friptura de miel, oua rosii, drob, cozonac, etc). Informatii suplimentare: - check-in: incepand cu ora 17:00; - check-out: pana la 12:00. - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina - bufet suedez - FARA bauturi alcoolice);
- primire cu oua rosii si cozonac la intoarcerea de la slujba de Inviere;
- in ziua de Paste se va servi mancare traditionala specifica sarbatorilor pascale (friptura de miel, oua rosii, drob, cozonac, etc).

Informatii suplimentare:
- check-in: incepand cu ora 17:00;
- check-out: pana la 12:00.
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Majestic - Olimp - Oferta Paste - Pensiune completa, Olimp, Romania