Phoenicia Holiday Resort este amplasat la aproximativ 150 de metri de plaja, in cadrul complexului Phoenicia.

Facilitati hotel: 7 corpuri cu 8 etaje cu un total de 420 de studiouri, apartamente cu 2 camere si 3 camere, restaurante (international, italian, libanez, mediteranean), parcare proprie (500 locuri), parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta, club animatie pentru copii, Wi-Fi, 8 piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina interioara incalzita, spalatorie auto, baruri in complex si pe plaja, terase, sauna, clase de aerobic, zumba, yoga, pilates, aquagim, teatru de vara/cinema, program artistic si animatori, plaja privata, magazine, cabinet medical, baza sportiva (teren tenis/baschet/fotbal/volei), statie radio si TV intern.

Facilitati apartamente: TV, AC, Wi-Fi, baie cu dus, cada simpla sau cada cu hidromasaj, prosoape, uscator de par, terasa, bucatarie utilata (vesela, pahare, tacamuri, frigider), seif, uscator de rufe, suport pantofi, masa si fier de calcat, cuptor microunde, cana electrica.

Tipuri de apartamente:
- Studio - cuprinde un spatiu deschis cu living si bucatarie, zona pentru dormit, baie si terasa.
- Apartament 2 camere standard - cuprinde un dormitor, living si bucatarie, hol, baie si terasa.
- Apartament 2 camere superior - cuprinde un dormitor, living si bucatarie, hol, baie si terasa. Apartamentul este pozitionat in corpurile de cazare Jad si Opal, acestea fiind corpurile cele mai apropiate de mare. Oaspetii cazati in acest tip de apartament beneficiaza de parcare separata si acces la piscina de la Phoenicia Luxury.
- Apartament cu 3 camere standard - este format din doua dormitoare, living si bucatarie, hol, baie si terasa.
- Apartament cu 3 camere superior - cuprinde trei dormitoare, living si bucatarie, hol, 2 bai si o terasa generoasa. Apartamentul este pozitionat la etajul 8 al corpurilor Coral, Rubin, Topaz, Smarald, Safir (acces cu liftul pana la etajul7). Oaspetii cazati in acest tip de apartament beneficiaza de parcare separata si acces la piscina de la Phoenicia Luxury.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, pranz si cina, acces la parc de joaca pentru copii, pe categorii de varsta, teatru de vara/cinema, parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice), club animatie copii, jocuri si concursuri pentru adulti si copii (la plaja, piscine, terasa), piscine exterioare pentru adulti si piscine exterioare pentru copii, cu valuri/tobogane (2 piscine cu apa incalzita), piscina interioara cu apa inclazita, animatori, petreceri tematice, karaoke, carnaval, fitness, clase de aerobic, kangoo jumps, zumba, yoga, pilates şi aquagym, baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei), spalatorie haine cu autoservire, cabinet cu medic generalist, televiziune interna proprie, statie radio. Informatii suplimentare: - In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. - Servirea meselor in restaurantul hotelului se face in regim bufet suedez, in intervalul 07:30-10:00 - mic dejun, 12:30-15:00 - pranz si 19:00-21:00 - cina. - Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera. - Umbrelele si sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile, iar alocarea acestora se face in ordinea sosirii la piscina/plaja. - Prosoapele pentru plaja/piscine se ridica in schimbul cupoanelor primite la receptie, in momentul cazarii. La eliberarea camerei, se returneaza la receptie cupoanele pentru prosoape. Nereturnarea cupoanelor reprezinta paguba si se taxeaza ca atare (100 lei/cupon). - Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie. - Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea. - Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Hotelul nu isi asuma raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei. - Parcarea autovehiculelor clientilor este gratuita, posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locuri de parcare si nici nu percepe taxa. - ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE. - VOR BENEFICIA DE SERVICIILE OFERITE DOAR PERSOANELE DECLARATE. - HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Phoenicia Holiday Resort - Inscrieri Timpurii 31.12.2020 - Pensiune Completa, Navodari, Romania