Ziua 1
!! NE REZERVAM DREPTUL SA NU PERMITEM ACCESUL IN CADRUL EVENIMENTULUI CELOR CE NU AU ECHIPAMENT CORESPUNZATOR SAU CARE NU RESPECTA PROGRAMUL !!

Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Pasul Bratocea.

Traseu turistic: Pasul Bratocea - Vf. Grohotis - retur 
Marcaj: banda rosie
Lungime: 20 km
Durata: 7- 8 ore
Dificultate: mediu
Diferenta de nivel: aproximativ 750 m
Cazare + cina festiva in zona Cheia - Valenii de Munte


Ziua 2
Mic dejun. 
Traseu montan in Muntii Ciucas: Cabana Muntele Rosu (1280 m) - Cabana Vf.  Ciucas (1595 m) - Tigaile Mari - Babele la Sfat - Varful Ciucas (1954 m) - retur.

Marcaj turistic: banda galbena, banda rosie, cruce rosie
Durata: 7 - 8 ore 
Lungime: aproximativ 16 km
Dificultate: medie
Diferenta de nivel: 700 metriOBLIGATORIU - echipament de drumetie: incaltaminte de sezon (EXCLUS orice alt tip de incaltaminte), coltari, pantaloni sport, tricou/ri de schimb, polar/hanorac, rucsac (EXCLUS poseta, geanta, punga de tinut in mana, pantofi cu toc, etc), buff (sapca-palarie), parazapezi, lanterna frontala, ochelari de soare, pelerina, apa, mancare.
ECHIPAMENT OPTIONAL: bete trekking. 

Avand in vedere ca evenimentul este organizat pentru mai multe zeci de persoane, va rugam sa retineti ca este OBLIGATORIU:
- mersul in monom (sir indian).
- ritmul este impus de cei ce merg mai incet si care stau in prima parte a grupului.
- primul si ultimul in sir sunt ghizii insotitori.

Traseul necesita conditie fizica buna! 
Traseul nu este recomandat copiilor sub 12 ani!

Vom surprinde cele mai frumoase peisaje de iarna in drumetiile noastre catre cele 2 varfuri:
 - Varful Grohotis (1768 m), punctul cel mai inalt al Muntilor Grohotis, parte a Carpatilor de Curbura. Desi nu sunt foarte inalti, o drumetie pe cararile acestor munti ne va oferi doza zilnica de adrenalina de care avem nevoie. 
 - Varful Ciucas (1954 m), cel mai inalt varf din muntii cu acelasi nume, atingand o altitudine de 1954 metri. Pe traseul nostru catre varf vom putea admira Tigaile Mari ((rezervatie naturala de tip geologic, geomorfologic, floristic si peisagistic ce cuprinde un ansamblu neregulat de stancarii formate prin actiunea aerului si a apei), Babele la Sfat, Turnul lui Goliat. 

Pretul include: 
 - Transport cu autocar clasificat pentru curse interne si internationale;
 - 1 noapte de cazare + mic dejun + cina festiva;
 - Ghid de turism atestat. 

Pretul nu include:  
 - Cheltuieli personale; etc.

Plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. 

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 150 lei/pers

Tarif copii:
Copiii cu varsta de peste 12 ani achita tarif intreg.

Grup minim: 25 persoane. 
Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII GENERALE:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
3) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
4) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
5) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
6) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
7) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
8) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
9) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
10) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
11) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
12) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Cheia
Transport Autocar Cheia - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre DRAGOBETELE DRUMETILOR 2 ZILE IN MUNTII CIUCAS - MUNTII GROHOTIS, Toate locatiile, Romania