Skipass inclus!
Schi în Nauders – Pante largi şi pârtii lungi!

Nauders se bucură ca sat cu căsuţe tradiţionale, străduţe şi fântâni de o lungă istorie. Cu castelul Schloss Naudersberg şi muzeul militar integrat precum şi fortăreaţa Nauders perfect păstrată vă aşteaptă aici deja două atracţii turistice pe măsură. Oferta gastronomică este foarte bogată şi deţine atât specialităţi regionale tiroleze precum şi reţete internaţionale. Şi pe timp de seară sunt destule de făcut în: multe baruri şi pubs vă aşteaptă la ore plăcute, de multe ori cu evenimente şi spectacole speciale. Nauders – o arenă de schi cu multă zăpadă pe toată gusturiele!

Nauders oferă oaspeţilor nu doar domenii schiabile ideale, dar şi numeroase posibilităţi pentru distracţie după o zi la schi. Aici veţi găsi diferite baruri şi bup-uri care vă invită la un vin fiert şi alte bunătăţi. Dacă asta nu este de ajuns atunci vă aşteaptă o viaţă de noapte plină de distracţie - înainte de ora 03:00 noaptea nu are voie nimeni să meargă acasă! Vizitaţi de exemplu Monkey Pub sau Yeti-Bar şi distraţi-vă până dimineaţa. Dacă acesta încă nu este de ajuns - ca un eveniment special vă așteaptă în fiecare săptămână "Show in Snow". Aici școală de schi Nauders prezintă istoria de schi de la începuturile sale până în ziua de azi cu trucuri impresionante pe snowboard, schiuri și utilaje moderne. După show se organizeaeză o petrecere la Lärchenalm. După eveniment puteţi alege să vă distraţi pe derdeluşul cu nocturna. La Reschensee aveţi în plus posibilitatea de a practica snowkite. La viteze foarte ridicate puteţi experimenta sentimentul extraordinar de libertate alunecând pe lacul îngheţat. Cei care doresc ceva mai comod pot lua parte la drumeţii ghidate cu racheta de zăpadă sau să participaţi la o seară romantică Nauders organizată cu foc de tabără și vin fiert înconjuraţi munți (informaţii la biroul de turism).

Domeniul schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel din Oberlandul tirolez cuprinde 75 de kilometri de pârtii și 11 km de trasee de schi. Datorită altitudinii mari, de la 1.400 m la 2.740 m, și a sistemului de producere a zăpezii artificiale care funcționează fără cusur, nu trebuie să vă faceţi griji în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Bergkastel este punctul central al stațiunii montane. Aici veți găsi tot ceea ce își poate dori un schior: pârtii ușoare pentru tinerii schiori, un snowpark cu boxe, kickers, rails și slides pentru freestyleri și pârtii nordice de dimensiuni XXL pentru schiorii pretențioși. Pentru experți, aici sunt recomandate pârtiile negre, care, pe lângă pasajele dificile, punctează prin priveliștile panoramice uluitoare. Cei care doresc puțin mai multă liniște se vor descurca cel mai bine pe pârtia spațioasă din vest, care duce prin Lärchenalm, pe pârtia abruptă Alm sau pe pârtiile de sub Tscheyeck. La "Nauderix-Kinderland" în Bergkastel Gondelbahnden pe cei mai mici îi aşteaptă o SkiWelt complet echipată, cu instalaţii pe cablu proprii şi infrastructură adecvată. În ceea ce priveşte gastronomia, cei mici sunt aşteptaţi chiar lângă Kinderland la restaurantul panorama Bergkastel cu bunătăţi pentru copii şi loc de joacă. În toate restaurantele şi cabanele din domeniul schiabil Nauders aveţi hotspots cu Wi-Fi gratuit. Astfel puteţi ţine legătura cu prietenii şi cei dragi de acasă, să postaţi cele mai noi experienţe la schi şi poze cu panorama spectaculoasă de munţi!! Cu skipass-ul "Zwei Länder Skiarena" aveți acces la un total de 211 km de pârtii și 37 de teleschiuri în 5 domenii schiabile: Sulden, Schöneben-Haideralm, Watles, Trafoi și Nauders (v. regiunea de schi).

Nauders este situat în Tirolul de Sud chiar la graniţa a trei ţări Austria, Elveţia şi Italia. Împreună cu Reschenpass vă oferă un peisaj foarte diversificat şi nelimitate pârtii schi fond la o altitudine de zăpadă sigură (1440 - 1900 m). Vă stau la dispoziţie 87 km de pârtii bine preparate, din care 37 km pe partea din Austria şi 50 km pe partea din Italia. Toate pîrtiile până la Langtaufers, aflată la cea mai mare altitudine, le puteţi folosi gratuit. Cei care îşi doresc mai mult pot să aleagă pârtiile skating cu porţiuni scurte de rampe. Reţeaua de pârtii schi fond din Nauders a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders, Austria

Verifica tarife si disponibilitate