Cosmi Apartments

Gouves Grecia
de la
EUR 718 00 EUR
2 adulti
Charter Creta - Cosmi Apartments, cu plecare din Iasi

Amplasare

Complexul de apartamente este la Gouves.

Dotări

În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 14 camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor și la anumite ore room service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Complexul de apartamente dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. În chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție.

Carduri de credit

La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată Visa.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Cosmi Apartments, Creta, Grecia